Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
Thousand Years

...D...A...T...U...K ...N...A...J...I...B

Woi woi woi >< Assalamualaikum ;)

Sebelum baca entry ni.Mohon BACK balik and baca older post >< Tengah batak ni xD Batak apa?Entah? -..- Hahahaha k.Bila Dah jumpa older 1 post sebelum post ni,bawah sekali ada tulis .... Ada tulis apa ehh ? xS lupa bah.Malas nak refresh ;p ok.Yang pentingg,aku ada tulis capital letter depan huruf Datuk najib.Yang aku nak cerita pasal datuk tuuuuuu.Bukan nak maki hamun bashing-membashing najib!Nope :( Cuma tak suka sangat dengan beberapa tindakan dia.Even dia dah berkorban banyak *CERAMAH* Beri 1 sebab ? 1001 fakta pun boleh :3 mwehahaha.Kejam ? tau dahhh :p yang sokong BN mohon tekan dashboard secepatnya :) Kerana nanti anda menggedik disini ;) Tq.Dah warning kan?Tak Suka entry kali ini ? Mohon la blah ^^ Nah 50 sen!Pergi main jauh jauh!Shuh!Ok.
Yang anis tak suka pasal najib tu adalah ...
  1. Dia lebih pentingkan UNDIAN daripada KEISLAMAN.Buktinya,dia tak tau najis yang paling berat apa.Not sure dia tau ke Tidak :') 
2. Haritu jemput PSY datang (Malaysia | Pulau Pinang) untuk buat show yang lebih kurang 10 minit dengan harga 2 MILLION?Awww -..- Sorry to say datuk.Lebih baik bagi duit tu kat orang yang memerlukan :)

Banyak lagi ya actually :p tapi nak memerah otak saya yang comel ni susah banget xD Ayat macam keling mmg cenggini -.- Ok.Yang nombor.1 tu.Faham faham jelah k?Yang kedua tu.Yang nak bash aku tu.Meh sini comment!Jom lawan tarik rambut? (:poop:) xD hahaha.K boring gilos act :/ Kbye.Assalamualaikum (DD Publish).

4 Bubbles:

Aisyah Amran said...

Setuju 1000000000000% :P

Anis Batrisyia said...

Jyeahhhhh ;)

// Miss Mustache \\ said...

Awak, najib banyak mengeluarkan duit dan jasanya untuk kita. Awak.... Jahat!

Anis Batrisyia said...

Hey awak . I've already told,tak suka?Jangan teruskan.Any problems?Be matured la sayangg .

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. Editted by Kai.All Right Reserved To Me.